partners route2volunteer

Zoals je op de pagina hoe kies ik een organisatie kunt lezen, is het erg belangrijk om goed na te denken over de organisatie waarbij je je vrijwilligersreis gaat boeken. Route2Volunteer helpt jou hierbij! Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van organisaties die extra aandacht besteden aan de voorbereiding van vrijwilligers door een voorbereidingstraining van Stichting Muses hier in Nederland te verplichten.

activity international

Met onze reizen willen we zoveel mogelijk vrijwilligers en reizigers in contact brengen met andere culturen. Omdat we hen een onvergetelijke ervaring willen bezorgen, maar ook om een bijdrage te leveren aan een wereld... Lees meer!

stichting thang

Onze ambitie is om kinderen te betrekken bij het ontwikkelen van spel- en educatie fles materiaal. De Stichting werkt samen met kinderboeken auteurs, illustratoren en musici in Nepal. Eveneens zullen scholen in Nepal, die... Lees meer!

physical therapy abroad

De pure vorm van fysiotherapie staat centraal. Je bent fysiotherapeut geworden om mensen te kunnen helpen en dat is dan ook precies wat je gaat doen in het buitenland. Onze locaties zijn kleinschalige projecten in allerlei... Lees meer!

do4africa

Do4Africa helpt je om deze interculturele leertijd en kennisuitwisseling te realiseren in Tanzania of op Zanzibar; een geweldige ervaring die je leven zal veranderen! Stage of vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland... Lees meer!

Volonfaire

Zin om een tijdje naar het buitenland te gaan? Om te reizen in een nog redelijk onbekend land? Aan je eigen ontwikkeling werken, een nieuwe taal te leren en tegelijkertijd iets goeds doen voor mensen die het minder getroffen... Lees meer!

Stichting Twiga

Stichting Twiga ondersteunt een kleinschalig kinderproject in Tanzania, waarbij kansarme kinderen begeleid worden naar een betere toekomst. Stichting Twiga is een maatschappelijk betrokken organisatie die zich inzet voor een... Lees meer!

TravelUnique

TravelUnique is een kleine, professionele en persoonlijk reisorganisatie die mensen de kans biedt het continent Afrika op een geheel andere wijze te ontdekken. Niet als toerist maar als medemens. Wij geloven dat... Lees meer!

Volunteer in Tanzania

Ons programma is ontworpen door een voormalige vrijwilliger met als doel ervoor te zorgen dat je je als individu je tijd in Tanzania maximaliseert en onafhankelijk genoeg bent om je doelen te bereiken. Door onze unieke relaties... Lees meer!

heart4ghana

Onze missie is om een duurzame en verantwoorde ontwikkelingsamenwerking te bereiken in het noorden van Ghana. Vanuit een Christelijke levenshouding wordt een integere en intensieve samenwerking met lokale partners... Lees meer!

Het Andere Reizen

Wij van Het Andere Reizen begeleiden vrijwilligers en bewuste reizigers naar landen waar hulp op verschillende manieren gewaardeerd wordt. Als kleine, professionele organisatie met een passie voor reizen staat persoonlijk contact met onze deelnemers voorop... Lees meer!