Trainingen

Ook een training van Stichting Muses bijwonen? Bekijk hier welke trainingen Stichting Muses aanbiedt en geef jouw voorbereiding of terugkomst die extra boost!

Voorbereidingstraining

De voorbereidingstraining is voor iedereen die vrijwilligerswerk in het buitenland gaat doen, ongeacht het soort project (sociaal, wildlife, natuur, constructie etc.). De thema's die worden behandeld zijn overal toepasbaar, ook of je nu 2 weken of 6 maanden weg gaat. ​Lees meer en schrijf je in..!

Wijzer met Kids

Ga jij op jouw project in het buitenland werken met kinderen? (kinderopvang/weeshuis/school etc.) Stichting Muses heeft hier een speciale training voor ontworpen! Tijdens deze training leer je over de ontwikkeling van een kind in een ontwikkelingsland, hechting bij kinderen en het maken van een eigen les/activiteitenplan. Lees meer en schrijf je in..!

The Greater Good

Dit programma is geschikt voor iedereen die graag ondersteund wil worden in zijn/haar zoektocht naar datgene wat écht bij jou past. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een passende studie of baan. Het doel is om jou op weg te helpen naar jouw kernmotivatie. Jouw kernmotivatie is datgene waar jouw passies en unieke talenten samenkomen, waar jij energie van krijgt en aandacht besteed aan dingen die jij belangrijk vindt. Dit ontdek je allemaal tijdens de 3 trainingsdagen van The Greater Good! Lees hier meer!